Web Analytics Made Easy - Statcounter

امین رضا مرآتی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قوچان با اشاره به وقوع زلزله ۵.۲ ریشتری با بیش از ۶۴ پس‌لرزه در دوشنبه گذشته، اظهار کرد: این زمین‌لرزه که بیشتر در مناطق روستایی احساس شده است به زیرساخت‌های این مناطق خسارت‌های زیادی وارد کرده است.

فرماندار قوچان بابیان اینکه پس از وقوع زلزله با حضور گروه‌های ارزیاب و کارشناسی میزان خسارت وارده به بخش‌های مختلف برآورد شده است، افزود: ۲ هزار و ۷۳۰ واحد مسکونی در روستاهای زلزله‌زده قوچان پس از زلزله مورد بازدید قرار گرفت، که بر این اساس ۶۲۳ واحد باید به‌صورت کامل بازسازی و ۲۲۶ واحد نیز تعمیر و مرمت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بخش کشاورزی شهرستان نیز بر اثر این زلزله متحمل خسارت شد که در جریان آن به ۵۸ رشته قنات و ۳۰ کیلومتر خط انتقال آب کشاورزی ۳۲۰ میلیارد ریال خسارت واردشده است.

مرآتی بابیان اینکه زمین‌لرزه به ۱۳ میلیارد ریال واحدهای عشایری قوچان خسارت زده است، بیان کرد: دیوار ۱۲ باب مدرسه واقع در روستاهای زلزله‌زده تخریب‌شده است که میزان برآورد خسارت آن ۱۲ میلیارد ریال اعلام‌شده است.

فرماندار قوچان با اشاره به خسارت ۵۵ میلیاردی به ۱۰ کیلومتر راه روستایی و هشت مخزن آب شرب روستایی خاطرنشان کرد: «هشتی امام‌زاده سلطان ابراهیم بن موسی الکاظم(ع)»، «حسینیه حاجی کریمی» و «یخدان نمدمال‌ها» سه اثر تاریخی ثبت‌شده در فهرست آثار ملی و موزه مردم‌شناسی قوچان در جریان زلزله اخیر دچار آسیب‌هایی نیز شده است.

وی اذعان کرد: در جریان زلزله اخیر کمیته امداد امام خمینی(ره) و بهزیستی در راستای حمایت و کمک به خانواده‌های زلزله‌زده اقدام به توزیع بسته‌های معیشتی کردند، به‌طوری‌که طی این مدت ۲۰۰ میلیون ریال بسته معیشتی توسط کمیته امداد توزیع‌شده است.

گفتنی است؛ دوشنبه گذشته ۲۲ شهریورماه زمین زلزله نسبتاً شدید باقدرت ۵.۲ ریشتر‌ به مرکزیت روستای چاپشلو از توابع قوچان رخ داد که پس‌ازآن نیز بیش از ۶۴ پس‌لرزه نیز ثبت‌شده است.

انتهای پیام/ ۷۰۰۴۲

منبع: فارس

کلیدواژه: خسارت زلزله در قوچان خسارت زلزله به منازل مسکونی فرماندار قوچان میلیارد ریال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۶۷۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت و بازسازی ۲ هزار قلم قطعات نیروگاهی به‌ دست متخصصان مشهدی

به گزارش قدس خراسان، سید علی اصغر جلالی موسوی اظهار کرد: متخصصان این نیروگاه با اتکا به دانش و تخصص خود، قطعات مورد نیاز واحدهای بخاری و گازی نیروگاه مشهد را برای حفظ پایداری تولید ساخت و یا بازسازی کرده‌اند که مجموع قطعات ساخت و بازسازی شده در سال ۱۴۰۲ به تعداد ۲۰۰۰ قطعه رسیده است. 

مدیر امور تعمیرات مکانیک گفت: کارکنان اداره تجهیزات کمکی با ساخت و بازسازی قطعات و تجهیزات به‌ کار رفته در واحدهای بخاری اشکودا و الین، گازی BBC و آلستوم و واحد تصفیه آب نیروگاه، شامل ساخت دو عدد کولر روغن، ساخت قارمونی(اکسپنشن) آب خام، ساخت فیکسچر سنگ زنی روتور ژنراتور، ساخت پیچ پوسته توربین، ساخت انواع ساقه های والو، ساخت انواع سیلندر پیستون، ساخت رینگ های رابط آب خام، ساخت قطعات اکچویترها، اصلاح سایز یاتاقان های ژنراتور، اصلاح محل بوش شافت کلاپ، بازسازی حوضچه روغن ژنراتور، بازسازی انواع والو های سیکل، بازسازی والو های فشار قوی، بازسازی کلاپ ها، از نظر عملکرد مقدار باز شدن کلاپ که باعث افزایش راندمان پمپ های آب خام شد، بازسازی دیافراگم های توربین واحد اشکودا یک، ساخت کراس فایر تیوپ واحد آلستوم یک، بازسازی دفکتور، بازسازی سگمنت های ردیف های واحد آلستوم یک، و...نقشی مهم و حیاتی در تعمیرات و بهره‌برداری از واحدهای نیروگاه و حفظ آمادگی تولید داشته‌اند.
 
وی بیان کرد: نیروگاه مشهد با بیش از ۵۹ سال سابقه تولید برق، در طی سال های اخیر با رویکرد ساخت و بازسازی قطعات مختلف در داخل نیروگاه ، سعی در کاهش هزینه بهره برداری و حفظ پایداری تولید نیروگاه داشته است. 

جلالی موسوی تصریح کرد: صنعت نیروگاهی کشور در سال‌های اخیر با تکیه بر تلاش‌های بی‌وقفه متخصصان، کارشناسان و مدیران توانمند خود با وجود تحریم‌ها، هزینه‌های بالای تأمین قطعات و قیمت پایین خرید انرژی از نیروگاه‌ها، روندی پایدار و مستمر در تأمین انرژی الکتریکی و خدمت‌رسانی به مردم و تأمین برق مورد نیاز بخش‌های اقتصادی و تولیدی کشور داشته است و در این زمینه به موفقیت‌های بی‌نظیر و ارزشمندی دست یافته، که یکی از مهمترین آن‌ها بهره‌مندی از دانش متخصصان خود در زمینه ساخت قطعات مورد نیاز نیروگاهی بوده است. 

مدیر امور تعمیرات مکانیک افزود: نیروگاه مشهد با ۷ واحد تولیدی و توان نامی ۳۲۸ مگاوات تامین کننده بخش عمده برق‌مورد نیاز شهر مشهد و زائرین و مجاورین حرم ثامن الائمه حضرت رضا(ع) است.

دیگر خبرها

  • ساخت و بازسازی ۲ هزار قلم قطعات نیروگاهی به‌ دست متخصصان مشهدی
  • بازسازی امامزاده ابراهیم(ع) نیازمند استفاده از تمام ظرفیت ها است
  • دلیل پیشگوی هلندی درباره احتمال زلزله قوی در روزهای آینده
  • خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل اردیبهشت به بخش کشاورزی فارس
  • خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل به بخش کشاورزی فارس
  • ۵۰ درصد چاه‌های آب سمنان نیازمند مرمت و بازسازی است
  • تخریب کامل ۳۸۹ واحد مسکونی و تجاری در آتش‌سوزی شفت
  • خسارت ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی به زیربخش‌های کشاورزی
  • کارگروه چابک و اثرگذار برای کاهش نرخ بیکاری
  • خسارت ۵۰۰ میلیارد ریالی بارش‌های سیلابی به حوزه عشایری ایلام